News Flash:

Un tanar de 19 a lovit un politist: initial, el a dat foc hainelor iubitei, dupa o disputa aprinsa

15 Noiembrie 2022
175 Vizualizari | 0 Comentarii
politist

Un politist din cadrul IPJ Arges a fost lovit de un tanar de 19 ani. Oamenii legii interveneau dupa ce prietena tanarului a sesizat faptul ca, pe fondul unor neintelegeri, tanarul ar fi dat foc mai multor haine.

Potrivit IPJ Arges, incidentul a avut loc pe raza localitatii Stolnici la sfarsitul saptamanii trecute, cand o fata de 15 ani a sesizat faptul ca prietenul sau, de 19 ani, ar fi agresat-o si ar fi dat foc la mai multe obiecte vestimentare, pe fondul neintelegerilor, informeaza Mediafax.

Politistii mai intervenisera anterior la acest caz, dupa ce un apartinator al minorei, care ar fi auzit in timpul convorbirii telefonice cu cea in cauza cand cei doi s-ar fi certat, a sunat la 112. Cu ocazia verificarilor efectuate la primul apel, fata le-a spus politistilor ca nu ar fi avut decat contradictii verbale si s-a opus emiterii unui ordin de protectie provizoriu.

Cu ocazia interventiei la al doilea apel, politistii l-au gasit pe tanarul de 19 ani langa mai multe obiecte vestimentare incendiate, iar in prezenta acestora tanarul s-a manifestat agresiv verbal fata de minora, avand intentia de a o agresa fizic.

In aceste imprejurari, tanarul l-a lovit pe unul dintre politisti. Pentru prinderea si imobilizarea acestuia, politistii au folosit spray iritant-lacrimogen, dupa care l-au imobilizat si condus pe tanar la sediul politiei.

In cauza a fost inregistrat dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de violenta in familie, respectiv sub aspectul infractiunii de distrugere si a fost emis un ordin de protectie provizoriu.

De asemenea, ca urmare a lovirii politistului, in cauza a fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Costesti, referitor la savarsirea infractiunii de ultraj.

Tanarul de 19 ani a fost retinut pentru 24 de ore, iar ulterior Judecatoria Costesti a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010167 (s)