News Flash:

Decizia anuntata de ANAF lasa stomatologii cu gura cascata: urmeaza controale la sange in cabinete

10 Noiembrie 2022
212 Vizualizari | 0 Comentarii
stomatologi

Medicii stomatologi vor primi scrisori de informare din partea ANAF pentru a declara toate veniturile, spune presedintele ANAF, Lucian Heius. El solicita pacientilor sa ceara bonuri fiscale. „NU ascund ca identificam si suntem in faza finala de analiza pentru a identifica si alte domenii unde activeaza persoane fizice si care au un grad mare de neconformare. Discutam cu directorii mei o informare ca exista un grad mare de neconformare la stomatologi, unde gradul de conformare fiscal este redus. Vom incercam sa facem niste ghiduri, sa includem si acest domeniu de activitate in acest mecanismul de preventie si de informare si, inevitabil, se ajunge si la controale mai devreme sau mai tarziu”, spune Lucian Heius, scrie Mediafax.

El spune ca si pacientii trebuie sa solicite bon fiscal, „asa cum este normal cand patesc sume de bani”.

De asemenea, presedintele ANAF spune ca exista un grad mare de neconformare a declararii veniturilor in randul celor care inchiriaza locuinte „cu ziua” prin intermediul platformelor online.

„Este un fenomen, iar aici suntem in discutii avansate pentru a incerca sa gasim mecanisme pentru a incerca sa descoperim si pe cei care inchiriaza cu ziua prin platfome, pentru ca si acolo exista un risc de neconformare la declararea veniturilor”, afirma Heius.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007605 (s)