News Flash:

Tara arde, iar Parlamentul se plimba. Zeci de masini noi comandate pentru deputati. Sunt si patru autoturisme marca Porsche

15 Noiembrie 2022
196 Vizualizari | 0 Comentarii
autoturisme

​Camera Deputatilor, prezidata de liderul PSD Marcel Ciolacu, isi va innoi parcul auto cu 59 de autoturisme, dintre care 4 autoturisme de protocol de la Porsche Romania si 55 de autoturisme de la Renault, arata datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Camera Deputatilor a publicat in data de 11 noiembrie in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) rezultatele unei licitatii deschise demarate in acest an pentru achizitia a 59 de autoturisme, impartite in 2 loturi:

- primul: - 55 de autoturisme 4x4 diesel, cu o putere de minim 115 CP si o viteza maxima de cel putin 150 km/h, cu o cutie de viteze manuala, cu 6+1 trepte. 
- al doilea: 4 autoturisme de protocol (berlina in 3 volume pe benzina), tractiune integrala 4x4, cutie de viteze automata, putere minim 200 CP.  
„Parcul auto are conform normativ 172 autovehicule si 2 remorci. In acest moment in parcul auto sunt 150 autovehicule si 2 remorci, restul autovehiculelor fiind scoase din circulatie deoarece durata de viata a fost indeplinita.

Avand in vedere ca dintre cele ramase, 40% au peste 2 durate normale de functionare indeplinite, iar 19% au peste 4 durate normale de functionare indeplinite, pentru desfasurarea activitatii in conditii optime si pentru a satisface nivelul cerintelor institutiei este necesara completarea si intinerirea parcului auto prin achizitionarea de autoturisme noi.”, se arata in caietul de sarcini al licitatiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004732 (s)