News Flash:

Mama fetitelor rapite si violate de prietenul familiei: Daca mergeam atunci dupa fete imi dadea in cap. Avea topoare si cutite in masina

14 Noiembrie 2022
248 Vizualizari | 0 Comentarii
mama

Mama celor doua fetite de 10 si 12 ani, care au fost rapite si violate de un barbat de 42 de ani din Brasov, sustine ca acesta s-a imprietenit cu sotul ei si a facut tot posibilul pentru a ajunge sa fie singur cu cele doua fete. Mama fetelor arata faptul ca a lasat fetele sa mearga la un gratar, cu promisiunea ca acolo vor fi si alti copii, dar cand a vazut ca se face tarziu a inceput sa dea telefoane. Din ceea ce a discutat cu fetele, barbatul ar fi avut arme letale in masina, iar ea sustine ca daca ar fi mers in seara aceea dupa fete, atunci barbatul ii dadea in cap.

"De dimineata n-am putut sa ma dau jos din pat si acum nu sunt in regula. Ametesc, vomit intruna, de mancat nu pot sa mananc.

Nu stiu cum se simt (fetitele - n.r.). Am un numar, am sunat si mi-a zis ca e duminica si nu e nimeni acolo, ca pe maine daca e femeia acolo.

Il cunoastem de vreo 3 saptamani (pe agresor - n.r.). S-a imprietenit cu sotul meu. Si lucra aici pe strada, punea pavaje si apoi zice: "nu-mi face o cafea, doamna? Ma duc eu sa-ti cumpar o punga de cafea si e un zahar". A adus, i-am facut cafea, i-am dus afara la poarta.

Dupa aia a mai venit pe la noi, a mai adus niste pulpe ca sa facem mancare, ca a vrut sa faca gratar atunci, dar n-a putut si seara a venit cu un bidon de bere la noi si un pachet de tigari si zice "doamna, nu lasi fetele sa vina pana la noi sa facem un gratar?". Si zice "se joaca si cu copiii", daca mai sunt copii p-acolo unde statea el. Am zis ca nu.

Si dupa aia ne-am hotarat amandoi, am zis hai sa mearga doua ore. S-au facut doua ore si am sunat la telefon, inchis toata noaptea, am sunat si la 23:00, si la 2:00, si la 4:00 nimic.

Dupa aia mi-am dat eu seama ca s-a intamplat ceva.

Am zis ca vine acasa (de asta a asteptat o noapte - n.r.), daca mergeam atunci dupa ele, imi dadea in cap. Spuneau (fetele - n.r.) ca are doua topoare in masina, cutit", a declarat mama fetelor rapite si abuzate din Brasov, duminica, la Antena 3 CNN.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004773 (s)