News Flash:

Un roman a ”uitat” un frigider stricat intr-o parcare de la granita dintre Arad si Timisoara

3 August 2021
930 Vizualizari | 0 Comentarii
frigider

Lucratorii Directiei de Drumuri si Poduri Timisoara continua ”curatenia” de vara a zonelor de parcare aflate in administrare. Dupa ce au cules de pe drum o cada, acum au gasit un frigider.

Romanul e inventiv si atunci cand vrea sa scape de obiectele de care nu mai are nevoie gaseste unde sa le duca. Iata ca, de exemplu, un frigider dezafectat si-a gasit loc intr-o parcare aflata la granita dintre judetele Arad si Timis, pe drumul national.
”Curatenia de vara a gospodariilor continua, din pacate obiectele care nu mai sunt necesare ajungand sa fie depozitate in parcari de pe drumurile nationale. La activitatea de salubrizare de la finele saptamanii trecute, in parcarea de pe DN 69, intre judetele Timis si Arad, lucratorii SDN Timisoara au gasit… un frigider”, ne anunta drumarii.


In urma cu cateva zile, tot intr-o parcare a fost ridicata o cada.


”In zona de siguranta a drumurilor si podurilor, locuri de parcare, oprire si stationare, este interzisa aruncarea deseurilor. Conform OG nr. 43/1997 si HG nr. 1061/2008, modificate si completate ulterior, se pot aplica amenzi de pana la 6.000 lei si se poate dispune confiscarea mijlocului de transport”, aflam de la DRDP Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004603 (s)