News Flash:

Trenul Bucuresti – Timisoara, ajuns la destinatie cu aproape 4 ore intarziere

2 August 2021
425 Vizualizari | 0 Comentarii
cfr 1

Inca o intarziere uriasa pentru un tren care ar fi trebuit sa ajunga duminica seara la Timisoara. Venea de la Bucuresti si i s-a stricat locomotiva in judetul Olt. Pe drum a mai prins si cod de canicula, dar si o furtuna. In jur de 200 de calatori au ajuns cu aproape patru ore mai tarziu la destinatie.
 
 
Ziua si problema la CFR Calatori. 200 de pasageri care calatoreau, duminica, de la Bucuresti spre Timisoara au fost nevoiti sa astepte ore bune in camp, dupa ce locomotiva care tragea vagoanele in care se aflau s-a stricat in Draganesti Olt.

Trenul plecase la 11 si ceva din Bucuresti, iar dupa ora 13.20 au aparut primele probleme. A fost trimisa o locomotiva de schimb de la Craiova. De acolo a plecat cu o intarziere destul de mare, pe cod portocaliu de canicula, astfel ca a mai adunat minute de intarziere pe parcurs. In judetul Caras-Severin a trecut printr-o furtuna, iar garnitura Inter Regio 1691 cu 200 de calatori a ajuns la Timisoara la ora 1.15, cu peste 200 de minute intarziere. Ar fi trebuit sa ajunga cu aproape patru ore mai devreme, la 21.15.

Si trenul care sosea duminica din Iasi a ajuns la destinatie cu o intarziere de 160 de minute, iar alta garnitura care venea din Bucuresti a adunat o intarziere de mai bine de o ora.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006279 (s)