News Flash:

Migranti gasiti ascunsi sub bagaje, in portbagajul unei masini, in Vama Cenad

2 August 2021
398 Vizualizari | 0 Comentarii
politia de frontiera

Planuri de calatorie date peste cap pentru doi egipteni, duminica, in Vama Cenad. Ei au fost prinsi de politistii de frontiera in timp ce incercau sa plece ilegal din Romania spre Ungaria, ascunsi sub bagaje, in portbagajul unei masini. Soferul, tot un egiptean, avea permis de sedere provizorie emis de autoritatile din Italia.
 
 
Politistii de frontiera i-au descoperit pe migranti dupa ce un tanar de 26 de ani, cu permis de sedere emis de autoritatile din Italia, s-a prezentat cu un autoturism in Vama Cenad pentru a iesi din Romania. Oamenii legii au verificat autoturismul si au gasit in portbagaj doi tineri, ambii barbati, care erau ascunsi sub bagaje si nu aveau documente.

„In urma verificarilor, politistii de frontiera au stabilit faptul ca doi sunt cetateni din Egipt, cu varste de 17, respectiv 20 de ani, ambii fiind solicitanti de azil pe teritoriul Romaniei. Acestia din urma au declarat ca au recurs la aceasta metoda deoarece doreau sa ajunga in tari din vestul Europei si nu detineau documente valabile”, transmit politistii de frontiera.

Politistii de frontiera fac acum cercetari pentru tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, dar si pentru trafic de migranti. Mai mult, egipteanul cu permis de sedere in Italia a fost arestat pentru 30 de zile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006454 (s)