News Flash:

Caz revoltător în orașul Lipova

Un cetățean german a fost reținut fiindcă a violat doi copii

31 Martie 2023
398 Vizualizari | 0 Comentarii

Un bărbat de 76 de ani din Germania, care era voluntar la o fundație de protecție a minorilor în orașul Lipova, a fost arestat pentru violarea a doi copii, cu vârste de 13 și 16 ani, care erau în grija unei case de tip familial.

Este un caz extrem de șocant, deoarece bărbatul în cauză era voluntar la o fundație care trebuia să protejeze copiii vulnerabili.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, Brigitte Sighete, a declarat joi pentru AGERPRES că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală în formă continuată și două infracțiuni de viol.

Potrivit procurorului, cetățeanul german i-a dus pe cei doi copii în casa sa de mai multe ori, pentru a întreține relații sexuale cu aceștia, plătindu-i în schimb. Copiii se aflau sub îngrijirea fundației de protecție a minorilor, la care bărbatul era voluntar.

Suspectul frecventa orașul Lipova de mai mulți ani, iar fundația la care era voluntar era susținută financiar din Germania. Bărbatul urmează să fie prezentat joi magistraților Judecătoriei Lipova, cu propunere de arest preventiv.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005545 (s)