News Flash:

Vremea în următoarele săptămâni

Ce spun meteorologii. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

17 Martie 2023
372 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea meteo cer senin nori

Potrivit estimărilor meteorologilor, până la Paști, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. De asemenea, cantitățile de precipitații vor fi mai mari în general.

În săptămâna 20-27 martie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi mai mici în regiunile extracarpatice, dar vor fi în general normale în restul țării.

În săptămâna 27 martie - 3 aprilie, temperatura medie a aerului va fi ușor mai ridicată decât cea normală în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiată de cea normală. Cantitățile de precipitații vor fi mai mari în întreaga țară, dar mai ales în zonele montane.

În săptămâna 3-10 aprilie, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate în regiunile sud-estice și apropiate de cele normale în restul țării. Cantitățile de precipitații vor fi mai mari în extremitatea de sud și sud-est a țării, dar vor fi în general normale în restul țării.

În săptămâna 10-17 aprilie, valorile termice medii vor fi ușor peste cele normale în extremitatea de sud-est a țării și apropiate de cele normale în restul țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general normale în toată țara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005948 (s)