News Flash:

Vești bune pentru autostrada Lugoj – Caransebeș

Realizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Lugoj – Caransebeș a primit undă verde

22 Martie 2023
490 Vizualizari | 0 Comentarii

Recent s-a dat undă verde pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru construcția tronsonului de autostradă între Lugoj și Caransebeș, parte a Autostrăzii Sudului. Această decizie a fost luată după ce contestația depusă împotriva rezultatelor licitației din 28 februarie a fost retrasă.

Contractul pentru cei 50 de kilometri ai tronsonului a fost câștigat de compania turcească Inpro Muhendislik Musavirlik Anonim Sirketi, cu un cost de peste 12 milioane de lei (fără TVA). Realizarea studiului de fezabilitate este estimată să dureze 20 de luni, urmând să se stabilească dacă autostrada va fi construită în regim de drum expres sau de autostradă doar după finalizarea acestuia și a celorlalte trei tronsoane ale magistralei Lugoj - Filiași.
 Vești bune sunt și pentru autostrada Nădlac - Timișoara - Lugoj - Deva. Și ea va beneficia de îmbunătățiri. Astfel, în cadrul programului european de instalare a 328 de puncte de încărcare pentru vehiculele electrice pe autostrada A1, vor fi amplasate în următoarele săptămâni astfel de facilități și în punctele Recaș, Giarmata și Șagu-Arad.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007299 (s)