News Flash:

Droguri aduse în România din Spania

DIICOT a reținut ieri doi traficanți de droguri

24 Martie 2023
413 Vizualizari | 0 Comentarii


Ieri, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au decis reținerea pentru 24 de ore a trei persoane acuzate de introducerea în țară și traficul de droguri de risc.


„În cauză s-a reținut faptul că, în luna martie 2023, doi dintre inculpați s-au deplasat în Spania de unde au expediat, prin intermediul unei firme de coletărie, o cantitate de aproximativ 15 kilograme de canabis (două colete conținând opt, respectiv șapte kilograme de droguri de risc). Cei doi inculpați s-au întors apoi pe teritoriul României, în vederea ridicării coletelor. La data de 22 martie 2023, au fost organizate două acțiuni de prindere în flagrant a patru inculpați care s-au prezentat în vederea ridicării drogurilor de risc pe raza municipiului Suceava și orașului Gura Humorului”, a declarat DIICOT.

Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală au decis să propună Tribunalului București arestarea pentru 30 de zile a celor trei inculpați reținuți în cazul introducerii în țară de droguri de risc și traficului de droguri de risc. În ceea ce-l privește pe al patrulea inculpat, implicat în activitățile infracționale, s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Aceste activități judiciare au fost efectuate cu sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul DCCO București, iar Biroul Tehnic și Criminalistic din cadrul DIICOT Structura Centrală a asigurat suportul de specialitate. Tribunalul București va fi sesizat în cursul zilei de ieri cu propunerea de arestare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005347 (s)