News Flash:

Ce se întâmplă cu construcțiile ilegale existente în Timișoara

Primăria Timișoara oprește deocamdată acțiunile de demolare a construcțiilor ilegale de pe malul canalului Bega

20 Martie 2024
97 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a decis să suspende temporar acțiunile de demolare a construcțiilor neautorizate de pe malul canalului Bega.

Cu toate că există ordine semnate care sunt în vigoare, demolările construcțiilor fără autorizație de pe domeniul public din Timișoara vor fi oprite temporar.

Primarul Dominic Fritz a declarat că, în prezent, prioritatea este să se amenajeze terenul deja eliberat, astfel încât cetățenii să observe că nu doar se demolează, ci și se creează o schimbare pozitivă.

“Există dispoziții de demolare momentan în vigoare pentru următoarele două clădiri, unde acuma sunt Del Retro și Anturaj, dacă nu mă înșel. Noi am zis cĂ vrem să amenajăm pe acest spațiu deja demolat, să-l amenajăm să și vadă lumea care este rostul acestor acțiuni, de ce e atât de important să recuperăm aceste terenuri, care au fost acaparate ilegal, și apoi cu siguranță vom intra într-o a doua etapă”, declară Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei a menționat că în etapa inițială se va acorda prioritate amenajării spațiilor verzi, care nu necesită autorizare, iar ulterior ar putea fi dezvoltate "noi facilități", printre care și "mici clădiri".


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005651 (s)