News Flash:

DIICOT Timișoara, descinderi la traficanții de droguri

Șapte traficanți de droguri din Timiș au fost arestați

21 Martie 2024
70 Vizualizari | 0 Comentarii


DIICOT Timișoara a reușit să aresteze șapte traficanți de droguri din Timiș în urma unor percheziții efectuate marți în zece locații. La aceste descinderi, au fost descoperite zeci de grame de droguri de risc și mare risc. Această operațiune a fost desfășurată în cadrul unei anchete care a relevat că afacerea cu droguri a început încă din anul trecut.

„Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada ianuarie 2023 – martie 2024, aceștia ar fi deținut și comercializat diferite cantități de droguri (canabis, 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, 4-CMC și amfetamină),  către consumatori, preponderent tineri,  din județul Timiș”, a transmis DIICOT.


În urma investigațiilor, anchetatorii au descoperit în jur de 90 de grame de canabis, 60 de grame de cristal (3-CMC), 40 de grame de amfetamină, 2 grame de hașiș, 6 grindere, 3 cântare electronice de precizie, o pipă, 11 telefoane mobile, și o sumă de 6.900 de lei, alături de alte mijloace de probă. Miercuri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a aprobat cererea de arest preventiv pentru 30 de zile pentru șapte dintre inculpați, în timp ce pentru al optulea, procurorii DIICOT au dispus măsura controlului judiciar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004497 (s)