News Flash:

Incident tragic în orașul de pe Bega

Un bărbat a murit, în timpul nopții de duminică spre luni, într-un incendiu care i-a cuprins casa, în Timișoara

14 August 2023
162 Vizualizari | 0 Comentarii


În timpul nopții de duminică spre luni, un bărbat în vârstă de 74 de ani și-a găsit sfârșitul într-un incendiu care i-a cuprins locuința din Timișoara. Potrivit pompierilor, se pare că incendiul a fost declanșat de o țigară lăsată aprinsă.

Incendiul a erupt la ora 03:38 într-o casă situată pe strada Xenopol din Timișoara, conform informațiilor furnizate de ISU Timiș. La fața locului au intervenit 14 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere și trei ambulanțe SMURD.

La momentul sosirii echipelor de intervenție, focul se manifesta într-o încăpere din casa afectată, iar bărbatul de aproximativ 74 de ani se afla în interior. A fost reușită evacuarea lui, dar era inconștient. După încercările de resuscitare efectuate de echipajul medical SMURD, bărbatul a fost declarat decedat.

„În urma incendiului a ars o încăpere pe suprafață totală de aproximativ 12 mp. Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, de la o țigară lăsată aprinsă”, a declarat ISU Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006009 (s)