News Flash:

Se anunță un weekend plin de adrenalină

Campionatul Național de Super Rally ajunge și la Timișoara

10 August 2023
217 Vizualizari | 0 Comentarii


Campionatul Național de Super Rally va ajunge în Timișoara în acest weekend, și o serie de evenimente sunt planificate pentru a crea o atmosferă plină de distracție. În parcarea VIP UBC0 va avea loc o sesiune de Meet & Greet, în care fanii pot întâlni piloții și persoanele cunoscute din lumea motorsportului. De asemenea, un moment special va fi Startul Festiv, care va marca începutul competiției. Flight Cinema in My Town propune o experiență de film în aer liber, cu proiecții pentru întreaga familie și after parties sub cerul înstelat. Iulius Town devine gazda acestor evenimente, oferind o atmosferă de vară plină de bucurie și divertisment.

Evenimentul de Super Rally din Timișoara este programat să aibă loc în acest weekend, reprezentând a patra etapă a sezonului 2023. Parcarea VIP UBC0 va găzdui o serie de activități din cadrul competiției. În ziua de vineri, 11 august 2023, începând cu ora 16:00, iubitorii de raliuri sunt invitați să asiste la verificările mașinilor care vor concura în Super Rally. Momentul de adrenalină va atinge punctul culminant la ora 19:30, când va fi dat Startul Festiv al competiției. În această etapă a competiției, Bogdan Duma, liderul clasamentului anual, își va disputa poziția cu campionul francez Jerome France. În același timp, piloții Aurelian Andronache și Costel Cășuneanu, vicecampionul en-titre de super rally, vor lupta pentru o poziție pe podium. În parcarea VIP UBC0 vor fi prezenți, de asemenea, Dani Oțil și Mihai Leu, primul campion mondial la box profesionist din România, care vor participa la o sesiune de Meet & Greet vineri, începând cu ora 19:30.

În același context, în Atriumul din Iulius Mall vor fi expuse trei mașini de super raliu, oferind oportunitatea pentru sesiuni foto inedite pentru Instagram sau Facebook.

Serile de Flight Cinema in My Town încep, ca de obicei, cu proiecții de film în fiecare zi de weekend. Vineri, începând cu ora 20:00, Iulius Gardens va fi locul unde spectatorii se pot așeza pe pufuri pentru a urmări comedia "Last Vegas", cu actori precum Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman și Kevin Kline, care promit să aducă zâmbete pe fețele audienței prin situațiile amuzante prezentate în film. Sâmbătă, de la aceeași oră, va fi proiectată comedia "Nine Lives", în care un om de afaceri sever se trezește în corpul unei pisici, oferind momente de râs garantate. Duminică, de la ora 20:00, aventura continuă cu "Jim Button and Luke the Engine Driver", o poveste magică și curajoasă care îi va captiva pe cei mici și pe cei mari. După fiecare proiecție de film, evenimentele se vor transforma în After Parties, începând cu ora 21:30. Accesul la Flight Cinema in My Town este gratuit, dar necesită o rezervare efectuată prin completarea formularului online până la ora 15:00 pentru a valida intrarea până la ora 19:30. Duminică dimineața, în Atriumul Iulius Mall, începând cu ora 11:00, Teatrul de Păpuși prezintă povestea "Peștișorului de aur" pentru copii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006154 (s)