News Flash:

Adda l-a lasat masca pe sotul ei. Ce rugaminte a avut pentru el in ceea ce priveste ziua mortii sale? ”Am inceput sa... ”

11 Noiembrie 2021
524 Vizualizari | 0 Comentarii
Adda

ADDA si Catalin au castigat simpatia fanilor inca de acum doi ani cand au participat la Asia Express. Cei doi nu s-au ascuns nicio secunda dupa deget si au vrut sa se prezinte in fata fanilor asa cum sunt ei, reali. Chiar daca si-au luat mult hate in urma participarii la concurs, ADDA si Catalin au mers mai departe, s-au amuzat si iata ca si azi sunt un cuplu fericit.

ADDA si Catalin formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Cei doi s-au cunoscut cu multi ani in urma si a fost dragoste la prima vedere. Artista a recunoscut de nenumarate ori ca sotul ei a fost un adevarat sprijin pentru ea si ca, cel mai probabil, nu i-ar fi fost la fel de usor sa ajunga unde este astazi fara el.

Adda il iubeste la nebunie, dar nu i-a spus niciodata faptul ca uraste trandafirii, desi el ii cumpara des cate un buchet. A decis, totusi, sa fie sincera cu el dupa ce s-a imbolnavit.

„Obisnuia de cand ne-am cunoscut sa-mi cumpere trandafiri si acum un and e zile am inceput sa am niste probleme de sanatate si am avut un moment in care am plans intr-o seara si pe masa din sufragerie era un buchet de trandafiri si intristetea mea de atunci am zis ca Doamne fereste daca va fi sa-mi ia ultimul buchet sa nu fie de trandafiri si cu acest prilej a aflat si el ca nu-mi plac trandafiri. Eu nu i-am zis niciodata pana atunci ca sa nu se supere.”, a povestit Adda, la Antena Stars.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004622 (s)