News Flash:

Trei „fabrici” de canabis, inchise dupa o operatiune DIICOT. Ce au gasit procurorii in urma perchezitiilor

4 August 2021
467 Vizualizari | 0 Comentarii
DIICOT

Procurorii DIICOT Arad au efectuat ieri mai multe perchezitii intr-un dosar de trafic de droguri de risc.

 „In cauza s-a retinut faptul ca, in perioada mai – iulie 2021, mai multe persoane au infiintat doua culturi de cannabis outdoor si o cultura indoor, in scopul comercializarii substantelor stupefiante obtinute in momentul recoltarii catre consumatori de pe raza judetului Arad, la pretul de 50 lei/gram. La data de 3 august 2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul SCCO Arad au efectuat un numar de sapte perchezitii domiciliare, in urma carora au fost ridicate 107 plante de cannabis (74 de kilograme masa verde), cantare, grindere, un pistol neletal, bile de cauciuc, sumele de 590 de euro si 5.180 de lei, ustensile utilizate pentru ingrijirea culturilor, un autoturism, arme albe, precum si 26.260 de tigarete de contrabanda, de diferite marci, netimbrate”, a transmis DIICOT.

Sase persoane au fost retinute ieri pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de astazi, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventiva a inculpatilor, pentru o perioada de 30 de zile. Actiunea a beneficiat de sprijinul ofiterilor de politie judiciara din cadrul BCCO Timisoara, SCCO Caras Severin, al lucratorilor de politie din cadrul Serviciului Criminalistic din Arad, al luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Arad si al jandarmilor din cadrul IJJ Arad. Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale.

Oamenii legii fac precizarea ca, pe parcursul intregului proces penal, persoanele cercetate beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006030 (s)