News Flash:

Magazinul Ikea din Dumbravita va fi gata peste aproximativ un an

4 August 2021
481 Vizualizari | 0 Comentarii
ikea

  
Constructia noului magazin Ikea din Dumbravita, de langa Timisoara, va dura aproximativ un an, anunta compania suedeza. Un timp suplimentar va fi alocat pentru activitatile de preconstructie.

„Ikea isi continua extinderea operatiunilor in Romania si va deschide cel de-al treilea magazin, situat in Dumbravita, judetul Timis. In prezent, proiectul este in curs de dezvoltare, iar constructia magazinului si a infra­struc­turii necesare dureaza aproximativ 12 luni, cu un timp suplimentar alocat pentru desfasurarea activita­tilor de preconstructie. Intervalul de timp depinde de con­ditiile meteorologice, de conditiile de la sol, de auto­ri­za­tiile necesare din partea autoritatilor pentru nevoi spe­cifice, dar si de alte situatii care pot aparea pe parcurs”, spun reprezentatii Ikea, potrivit zf.ro.

Cladirea va avea trei niveluri. Va include panouri fotovoltaice si sisteme ce capteaza energia geotermala. De asemenea, centrul va putea include parcari, alei pietonale, spatii verzi, pompe geotermale, instalatie panouri fotovoltaice si va include atat un spatiu comercial, cat si birouri, spatii de servicii si alte functiuni complementare. In plus, pentru acest magazin care urmeaza sa se deschida au inceput deja sa se faca angajari.

In Bucuresti Baneasa si Pallady se gasesc cele doua magazine IKEA din Romania. Restul clientilor isi achizitioneaza piesele de mobilier prin magazinul online sau prin telefon, cu ajutorul angajatilor din call-center.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004868 (s)