News Flash:

Centru de vaccinare la Gara de Nord Timisoara pentru imunizarea cu ser Pfizer si Johnson & Johnson

4 August 2021
426 Vizualizari | 0 Comentarii
gara timisoara

Un nou centru de vaccinare va fi deschis joi in Timisoara, „amplasat intr-o locatie inedita, la Muzeul Trenurilor in Miniatura” din Gara de Nord. Vaccinurile folosite vor fi cele de la Pfizer si Johnson & Johnson (J&J).
 
 
Joi, 5 august, se va deschide un centru de vaccinare in Gara de Nord, in sala Muzeului Trenurilor in Miniatura. Se va imuniza cu ser Pfizer si J&J. Centrul va fi deschis de luni pana vineri, in intervalul orar 12-20.

„Acest centru, amplasat intr-o locatie inedita, la Muzeul Trenurilor in Miniatura, va deservi toti pasagerii care tranziteaza Gara de Nord din Timisoara, nu doar locuitorii judetului Timis”, transmit reprezentantii Institutiei Prefectului Timis.

Inaugurarea va avea loc joi, la ora 15.15 si va fi prezent prefectul judetului Timis, Silviu Grigorescu – presedintele ANRP, secretar de stat, Irina Alexe – secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, responsabil in coordonarea relatiei cu institutiile prefectului si Daniela Chiriac – vicepresedinte ANRP, subsecretar de stat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005346 (s)