News Flash:

Cristina Stefania are un corp de zeita. La ce interventii a apelat „Libelula” lui Speak pentru a arata demential

23 Martie 2022
723 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Stefania

Stefania a lui Speak traieste pe picior mare, dar aproape ca nu exista zi fara ca cei care o urmaresc sa nu arunce cu vorbe grele in ea. După ce a fost pusa la zid din cauza faptului ca nu are voce si ca mai bine ar ramane la dans, episoadele de critici la adresa ei continua. Cristina si-a facut un obicei din a raspunde intrebarilor primite online si tot acolo fanii revoltati pe atitudinea ei de ”diva” nu se feresc sa ii atraga atentia.

Cristina Stefania este una dintre cele mai urmarite prezente din online. Cu peste un milion de fani virtuali, Stefania se bucura de un capital de imagine urias, iar campaniile publicitare vin la ea ca pe banda rulanta. Mai nou, bruneta si-a expus costumele de baie si pe una dintre cele mai cunoscute platforme de shopping de la noi, iar asta nu face decat sa ii rotunjeasca cifrele din conturi.

Pentru ca deja este prezenta in lumea vedetelor de mai bine de cinci ani, aceasta expunere a venit la pachet si cu o responsabilitate mult mai mare fata de aspectul fizic. Astfel, iubita lui Speak si-a ascultat instinctul si a apelat la bisturiul medicului estetician pentru a atinge perfectiunea intr-un timp scurt. Si se pare ca i-a reusit.

Fara sa cada in extrema cealalta in care sa exagereze cu interventiile, Cristina Stefania s-a rezumat la fatete pentru dinti, la corectarea nasului pentru a fi perfect, dar si la implanturi de silicoane. Toate aceste mici ajustari au fost facute in asa fel incat Cristina sa se simta bine si sa fie multumita de ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006125 (s)