News Flash:

Raluka are un corp demn de „Miss Bikini”. Ce o ajuta pe artista sa se mentina in forma

23 Martie 2022
548 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluka

Raluka este una dintre cele mai sexy prezente de la noi. Artista s-a reinventat constant si, in ultimii ani, poate spune ca a ajuns la cea mai buna versiune a ei. Raluka are un corp de invidiat, iar cele care si-au dorit o silueta ca a ei, trebuie sa stie ca nu este deloc usor sa obti astfel de rezultate.

Raluka a fost inzestrata cu o voce inconfundabila. Artista a fost mereu retrasa si nu i-a placut sa isi expuna viata personala in fata reflectoarelor. Totusi, sunt momente in care fanii vor sa stie mai mult si vor sa patrunda dincolo de piesele pe care Raluka le lanseaza si, de data asta, le-a facut pe plac.

Raluka s-a maturizat si a crescut profesional in fata fanilor care i-au fost mereu alaturi. Artista nu a luat niciodata pauza de la ceea ce ii place cel mai mult si anume, muzica. Recent, Raluka a fost invitata lui Catalin Maruta si a vorbit despre sacrificiile pe care le face pentru a arata atat de bine.

"Arat asa de cand m-am oprit din a manca... carnita. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul ca nu mai mananc carne", a dezvaluit ea. Intrebata cate kilograme a slabit adoptand acest nou regim, Raluka a spus ca: "Nu am slabit foarte mult, in schimb arat mult mai armonios cumva, pot spune. (Am renuntat, n.r.) acum patru ani."

Ce anume a facut-o sa renunte la a consuma carne? "Am vazut in Asia ("Asia Express", emisiunea in care a concurat cu Ana Baniciu si pe care a si castigat-o, in final, n.r.) destul de multe lucruri care n-au fost pentru ochiul meu. Oamenii mananca orice acolo - inteleg, asta e cultura sau nu stiu, dar am zis ca daca pot sa fac cel mai mic bine planetei, o sa fac asta si am renuntat la carne. Eu iubesc extrem de tare animalutele si am zis ca... nu stiu, visam ca-l omor eu sau ceva rau."

"M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat si ca energie, m-a ajutat si ca piele - pielea mea arata mult mai frumos, corpul e mai armonios... Nu stiu, eu ma simt foarte, foarte bine. Mananc peste, nu foarte des, dar mananc. Se spune ca trebuie sa mancam carne. Nu stiu, nu m-am documentat ce se spune, ce nu se spune, cum e mai bine... Dar eu stiu ca ma simt mai bine asa."
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006726 (s)