News Flash:

Cine sunt cele 16 vedete care vor concura pentru marele premiu de la „Te cunosc de undeva”

23 Martie 2022
668 Vizualizari | 0 Comentarii
TCDU

Potrivit informatiilor oferite de Fanatik, s-a aflat cine sunt cele 16 vedete care se vor transforma in cantareti de talie internationala in sezonul 17 al show-ului “Te cunosc de undeva”. Cele opt echipe se pare ca au semnat contractele si au inceput si filmarile.

Prima echipa care va face cunostinta cu Ruli vor fi baietii de la “Noaptea tarziu”, Iulian-Adrian Popescu si Emanuel Popescu. Emi si Cuza au fost si in “Asia Express” si au ajuns pana in finala. Echipa buna vor face si juratul de la X Factor, Florin Ristei alaturi de simpatica lui colega, actrita Ilona Brezoianu.

Si surorile Odagiu, Ada si Monica, au acceptat propunerea producatorilor de la Te cunosc si undeva si abia asteapta sa ii incante pe telespectatori. Fosti colegii din Lala Band, actrita Alexia Talavutis si prezentatorul Dima Trofim vor fi alaturi si in show-ul Te cunosc de undeva.

Maria Buza nu e pentru prima data cand arata ce stie pe platoul emisiunii “Te cunosc de undeva”. De data asta, aceasta va face echipa cu energica Paula Chirila. Acestia se vor duela cu extravagantul designer Mihai Dan Zarug si cantareata Ioana Sihota, fosta concurenta “X Factor”.

Unii dintre cei mai asteptati concurenti ai acestui sezon sunt doi comedianti extrem de talentati, Ionut Rusu si Anisia Gafton. Vor face tot ce vor putea pentru a intra in posesia premiului de 15.000 de euro si Romica Tociu, castigatorul emisiunii Te cunosc de undeva, unde a facut echipa cu Adriana Trandafir. De data asta, el va fi alaturi de Carmen Chindris.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004820 (s)