News Flash:

Momente de groaza pentru una dintre cele mai cunoscute vedete de peste Ocean. Avionul in care se afla a fost lovit de fulger

23 Martie 2022
400 Vizualizari | 0 Comentarii
avion

Miley Cyrus a trecut printr-o experienta care poate fi trecuta cu usurinta pe lista celor mai sumbre evenimente. Artista se indrepta spre Paraguay, acolo unde urma sa sustina un concert, dar, din pacate, a trebuit sa anuleze totul pe ultima suta de metri din cauze ce nu tineau direct de ea. 

Miley Cyrus nu a luat pauza nici in pandemie, dar acum, mai mult ca niciodata, artista a dat startul seriei de concerte. Miley zboara dintr-un colt in altul al lumii, iar cea mai recenta experienta nu a fost deloc una fericita, asa cum trebuia sa fie. Artista a recunoscut ca sufera de aviofobie si, de parca asta nu era de ajuns, a mai trecut si prin clipe de groaza in timp ce se indrepta spre Paraguay. Intregul episod a fost povestit pe contul ei de Instagram.

„Am un mesaj pentru toti fanii mei si pentur toate persoanele care s-au ingrijorat dupa ce au auzit stirile despre zborul meu catre Asunción. Avionul nostru a fost prins intr-o furtuna si a fost lovit de un fulger. Echipa mea, trupa mea, prietenii si familia, toti cei care se aflau cu mine, sunt bine, asta dupa ce am fost nevoiti sa aterizam de urgenta. Din pacate, nu am mai putut zbura catre Paraguay. Va iubesc!”, a fost mesajul pe care Miley l-a postat alaturi de catev filmari si imagini.

Mai mult, Miley a recunoscut in trecut ca sufera de aviofobie. Aviofobia reprezinta frica de a fi intr-un avion sau alt vehicul care zboara. Este uneori denumita aerofobia, aviatofobia sau pteromecanofobia. Poate fi o fobie distincta sau o combinatie indirecta a mai multor fobii legate de zbor, cum este claustrophobia (frica de spatii inchise) sau acrofobia (frica de inaltimi) . Poate avea si alte cauze, cum este agoraphobia. Este mai mult un simptom decit o boala si poate fi declansata de diferite cauze la diferiti indivizi. Frica primeste mai multa atentie decit alte fobii, deoarece calatoriile cu avionul sunt dificil de evitat pentru oameni si pentru larga raspindire a fricii, afectind o minoritate semnificativa a populatiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006174 (s)