News Flash:

Mihai Bendeac a fost audiat de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Ce pedeapsa risca

23 Martie 2022
412 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuti, dar si apreciati acori din garda noua. Acesta a reusit sa se impuna pe marile scene ale teatrelor de la noi, dar are o cariera la fel de fulminanta si in televiziune. Anul trecut, s-a vorbit foarte mult despre initiativa lui de a renova spitalele din Bucuresti cu ajutorul lui Maticiuc, dar si al banilor pe care i-a castigat din vanzarea cartii. 

Pentru Mihai Bendeac, 2021 a fost un an plin. Actorul a jucat in zeci de piese de teatru, a jurizat zeci de numere la „iUmor”, dar a si facut multe fapte demne de laudat. Pe langa cartea scrisa cu ajutorul mamei sale, Mihai a mai creat si un vin, tocmai pentru a ajunge la o categorie mai larga de public si pentru a reusi sa stranga cat mai multi bani. Reclama a fost gandita de el si, desi a crezut ca multi vor fi amuzati de cele spuse de el, rezultatul a fost total opus asteptarilor.

Mihai Bendeac a reusit sa si le puna in cap pe feministele de la noi care l-au reclama ca discrimineaza femeile in reclama de la vinul lui. Desi poate parea o gluma, situatia este cat se poate de reala, iar Mihai s-a prezentat deja la prima audiere. In termen de 90 de zile isi va afla si sentinta. Actorul se asteapta la ce este mai rau, mai ales ca nu este prima lui reclamatie de acest gen.

”Stiu speta si de ea s-a ocupat un titular de dosar (nr. persoana care instrumenteaza cazul). Au fost depuse la dosar sustinerile partilor, plangerile celor care au sustinut ca exista discriminare si apararea celor care considera invers.  

Urmeaza o perioada de maxim 90 de zile in care titularul de dosar poate solicita noi probe sau amanunte partilor in cauza. Se face un raport care se transmite Colegiului Director al institutiei. 

Acesta da o sentinta adica adopta o decizie: sunt fapte care pot fi considerate discirminare si se da o sanctiune, se respinge speta sau, mai rar se admit exceptii in cauza”, a declarat in exclusivitate pentru click.ro, Csaba Asztalos, presedintele CNCD.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 42 queries | Mysql time :0.005764 (s)