News Flash:

Aquatim: Apa oprita in Timisoara si Sacalaz

7 Martie 2022
305 Vizualizari | 0 Comentarii
apa robinet

Aquatim va intrerupe furnizarea apei intr-un cartier din Sacalaz pentru efectuarea unor lucrari la reteaua de distributie. Sunt programate lucrari si in Timisoara, marti.
 
 
Luni, 7 martie, intre orele 9-13, in Sacalaz se vor efectua lucrari la reteaua de distributie. Se va intrerupe furnizarea apei in cartierul Florilor si la unitatea militara.

Marti, 8 martie, in intervalul orar 8-12, se va realiza cuplarea unor conducte pe strazile George Emil Palade si Grigore Alexandrescu. Vor ramane fara apa consumatorii de pe strada Armoniei (portiunea dintre strazile Tudor Arghezi si Aurora), precum si careul de blocuri aflat in intersectia strazilor Armoniei, Aurora si Grigore Alexandrescu.

Tot marti, intre orele 9-12, se va monta debitmetrul general pe sectorul-inel 3. In acel interval se va opri alimentarea cu apa in cartierul Plopi, inclusiv la fabrica Orizo si la Scoala Gimnaziala nr. 4.

Atentie! La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Clientilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, ei sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004766 (s)