News Flash:

Toata lumea il stie pe Flick de la Radio ZU, dar putini stiu ce facea acesta inainte de ajunge colegul lui Razvan Popescu

6 Decembrie 2021
471 Vizualizari | 0 Comentarii
Flick Radio ZU

Flick le-a incercat pe toate inainte de a ajunge la Radio ZU. Aceasta a simtit tot timpul ca este atras de partea de creatie si, printr-o conjuctura favorabila a ajuns la Radio ZU. Aceasta a lucrat timp de 11 ani la radio si, pentru a iesi din zona lui de comfort, a decis sa renunte la jobul pe care il avea.

Flick are o gramada de proiecte in derulare, dar despre care nu a putut vorbi momentan in podcastul lui Maruta. Desi multi s-au grabit s-o acuze pe sotia acestuia ca l-a influentat sa rupa legaturile cu prietenii lui, se pare ca adevarul este altul. Flick a recunoscut ca plecat de buna voie de radio, constienta ca ceea ce urma sa faca nu se potrivea deloc cu proiectul de la ZU.

Tot pentru prima data, in podcastul lui Maruta, acesta a vorbit si despre primele lui joburi ca scriitor de scenarii pentru majoritatea emisiunilor de succes de la noi, printre care X Factor si iComedy. Desi multi il cunosc ca fiind om de radio, putini sunt cei care stiu ca Flick a fost contabil la HP si se ocupa de partea financiara din multinationala respectiva, dar era si supervisorul celor care veneau noi in companie. Flick a renuntat la acel job fara sa se gandeasca de doua ori si a refuzat chiar si marirea de salariu de 300 de lei care i s-a propus.

„Le-am cerut sa imi schimbe programul, ca sa pot ajunge la radio. In pauza de masa, toata lumea manca. Eu parcam la -2 si dormeam pe bancheta din spate.”, a povestit Flick in podcastul „La Maruta”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006432 (s)