News Flash:

O veste bună!

Saloanele de tratament de la secția de oncologie a Spitalului Clinic Municipal Timișoara, renovate și igienizate

4 Septembrie 2023
165 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Municipiului Timișoara a efectuat reparații curente în diverse clădiri pe care le administrează, inclusiv cele legate de spitale și școli subordonate. În ceea ce privește imobilul de pe Bulevardul Victor Babeș, nr. 22, care găzduiește secția de oncologie a Spitalului Clinic Municipal Timișoara, au fost duse la bun sfârșit lucrările de reparații.

Saloanele de tratament destinate pacienților de la clinica de oncologie au fost renovate și igienizate. Sistemul de apă, care era învechit și înfundat, și obiectele sanitare din băi au fost înlocuite. Deoarece clinica oferă servicii de spitalizare de zi, au fost adăugate scaune noi pe holurile de așteptare, iar podeaua a fost înlocuită cu un covor PVC nou. Pentru a îmbunătăți serviciile și pentru a asigura un mediu propice pentru instruirea viitoarelor generații de personal medical, au fost efectuate reparații curente și în sala de ședințe și în camera de gardă.

În anul 2022, au fost achiziționate calorifere noi, electrice, și a fost mărită puterea sistemului de încălzire atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirii. Aceste măsuri au contribuit la asigurarea unui confort termic adecvat pentru pacienți. De asemenea, în ședința de plen a Consiliului Local, va fi supusă la vot extinderea contractului de administrare a Spitalului Municipal pentru imobilul respectiv pentru încă 49 de ani.

Valoarea estimată a lucrărilor de reparații este de 254.000 de lei (TVA inclus) și lucrările au fost finalizate cu succes, urmând să intre în procedura de recepție.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007171 (s)