News Flash:

Theo Rose a ajuns de urgenta pe mana medicilor. Ce rezultat a primit artista? ”Mi-a dat fatala!”

4 August 2021
666 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

In ultima perioada, probleme de sanatate nu ii mai dau pace lui Theo Rose. Artista le-a povestit si fanilor de pe Instagram prin ce trece si a recunoscut ca de data asta a iesit infranta din lupta cu boala.

Theo Rose are programul foarte incarcat, iar o boala i-ar dat toate planurile peste cap. Artista a inceput sa se simta rau de cateva zile, asa ca a decis ca este timpul sa le faca o vizita medicilor. Prima ei grija a fost sa se testeze de COVID si mare i-a fost mirarea cand a aflat ca nu are si ca testul este negativ. Theo le-a povestit fanilor ca a trecut cu bine de testul COVID, dar ca raceala pe care o are ii da mari batai de cap.

”Deci vara asta aerul conditionat mi-a dat fatala. E a nu stiu cata dimineata cand ma trezesc cu rosu in gat si simt eu asa, ca eu simt de dinainte, ca urmeaza o mare raceala. Mi-e o scarba de racela asta de nu mai pot. Ca am si de cantat, ca altfel, stiti ce bine stateam racita la plaja, nicio treaba nu aveam, nicio problema era. M-am testat, COVID nu e, m-am testat acum, de dimineata, deci n-am.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007263 (s)