News Flash:

Andra si-a impartit fanii in doua tabere. Este sau nu artista insarcinata din nou? ”La al treilea copil...”

4 August 2021
385 Vizualizari | 0 Comentarii
andra

Andra face ce face si ajunge din nou in centrul atentiei. Artista invatata sa ocupe pozitiile fruntase din topuri a reusit sa starneasca un noul val de reactii in online, iar de data asta ”vinovata” ar fi noua ei silueta.

Andra este una dintre cele mai bune voci si una dintre artistele cu cea mai mare comunitate reala de fani de la noi. Sotia lui Catalin Maruta nu are secrete fata de cei care o urmaresc si le raspunde de fiecare data cand are ocazia la toate intrebarile pe care acestia i le adreseaza. De cand s-au relaxat masurile impuse de pandemie si a inceput sa apara la tv, una din cele mai mari curiozitati ale fanilor este cea legata de posibilitatea ca Andra sa fie insarcinata cu un al treilea copil.

Sincera din fire, Andra a dat cartile pe fata si a vorbit deschis despre surioara sau fratiorul Evei si al lui David. ”Gatesc, dar si mananc. Acesta este motivul pentru care mi se spune ca sunt insarcinata. Raspunsul este nu, nu sunt insarcinata. In pandemie, am gatit, am mancat si m-am ingrasat. Atunci cand ma ingras, pun in zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun ca sunt insarcinata. Nu cred ca la al treilea copil as ascunde acest lucru, deci, stati linistiti ca eu dau tot din casa”, a spus artista.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006335 (s)