News Flash:

Testati inainte sa comandati. Snick Ambalaje ofera aceasta posibilitate

10 Martie 2022
315 Vizualizari | 0 Comentarii

Increderea clientilor atunci cand vorbim despre servicii sau produse vine din experienta pe care o au, de la primele interactiuni chiar. Unii comanda lucruri online si au “surpriza” ca nu este deloc ceea ce isi doreau, altii prefera sa testeze inainte sa comande, in special cand vor sa plaseze o comanda mare. Iata ca pentru cei care lucreaza in industria HoReCa, cand vine vorba despre ambalaje se pot baza pe magazinul online Snick Ambalaje.

Testati produsele inainte de a face o alegere

Cei care lucreaza in industria HoReCa, in special cei care detin astfel de locuri stiu cat de important este sa aleaga cat mai atent fiecare produs care ajunge la client. Nu este suficient doar ca mancarea sa aiba un gust bun, ci este necesar ca totul sa fie ireprosabil, de la servicii, la ambalaje, la comportamentul angajatilor.

In plus, atunci cand vorbim despre mancarea trimisa la pachet singurele indicii care pot ajuta clientii sa isi formeze o parere despre respectivul restaurant sunt gustul si ambalajul. Astfel ca veti regasi la Snick Ambalaje zeci de variante in ceea ce priveste ambalajele, dintre care puteti alege. Si nu faceti aceasta alegere oricum, ci testand inainte.

Aveti posibilitatea de a comanda o sacosa cu mostre, gratuit, pentru a vedea cum se comporta fiecare dintre acestea in diverse conditii pentru a putea face o alegere mai apoi.

Pachetul complet, materiale eco-friendly

Puteti alege de pe site dintre zeci de variante, in functie de preferintele pe care le aveti si de produsele pe care le serviti. Astfel ca este foarte important ca fiecare fel de mancare sa aiba o anumita caserola in care sa o trimiteti la client, in functie de gramaj si de cum asezati fiecare aliment in aceasta.

Veti descoperi ca aceste produse de pe site sunt realizate din materiale eco-friendly, ceea ce inseamna ca respecta noile reguli cu privire la protejarea mediului inconjurator. Cu siguranta veti ajunge si astfel la inimile clientilor care au grija de mediu si pe care ii preocupa acest aspect.

Veti comanda in functie de nevoie atat tacamuri si sacose, cat si caserole, farfurii si pahare, alaturi de altele.

Alegeti si serviciile de personalizare

Cei de la Snick Ambalaje vor sa ofere clientilor un pachet complet, cu toate cele necesare la indemana. Astfel ca veti avea posibilitatea sa optati si pentru varianta de personalizare a unor produse. Asta numai pentru comenzile minime. Veti avea mai mare impact catre publicul tinta cand acesta observa denumirea sau logoul restaurantului si pe ambalaje.

Puteti primi ajutor si informatii extra de la reprezentanti daca ii veti contacta, in caz ca aveti vreo nelamurire sau daca aveti alte intrebari. Preturile sunt accesibile si sunt unele conditii care va ofera posibilitatea de a primi 10% discount pentru toata comanda, dar mai multe puteti vedea pe site.

Accesati astfel pagina snick-ambalaje.com si aflati tot ce va intereseaza. Luati alegeri corecte care sa incante clientii si care sa va mentina pe lista lor de preferinte.

Contact:

comenzi•snick-ambalaje.com

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006901 (s)