News Flash:

Putin are o sosie. Barbatul se teme de moarte si isi face griji pentru viata lui

9 Martie 2022
682 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

Slawek Sobala, un polonez de 53 de ani, a fost timp de 8 ani singura sosie cunoscuta a presedintelui rus Vladimir Putin, un job despre care spune ca i-a adus venituri mari, scrie marca.com. In prezent, Sobala locuieste in orasul polonez Wroclaw, unde se afla o mare comunitate de ucraineni. Viata sa a devenit mult mai agitata dupa ce Rusia a invadat Ucraina. Sobala sustine ca acum se teme pentru viata sa din cauza asemanarii fizice cu Vladimir Putin.

In prezent, el conduce o companie de transport international, insa cei mai multi bani i-a castigat datorita asemaarii sale cu Putin. A lucrat part-time ca sosie oficiala a presedintelui Rusiei pentru acre a fost platit generos de Kremlin, insa Sobola nu a divulgat niciodata suma primita.

„Inainte de razboi, nu ma temeam pentru siguranta mea pe strada, dar acum imi este foarte frica, deoarece in orasul nostru, Wroclaw, sunt multi oameni din Ucraina care lucreaza si locuiesc aici. Frica mea este ca, atunci cand ma vad, va vor ataca”, a spus Sobala.

Ca sosie a lui Putin, calatorit mult prin lume, impreuna cu familia, a participat la concerte, evenimente, sedinte foto si a trait in lux. Oamenii il opres pe strada si cer sa faca selfie-uri cu el. Sobola, insa, sustine ca nu il mai respecta pe Putin de cand a atacat Ucaina.

„Dupa razboi, perceptia mea s-a schimbat. Inainte am avut foarte mult respect pentru el, dar a facut mult rau”, a marturisit Sobala. El a adaugat ca a cerut o intalnire cu Putin sa-i spuna sa faca pace, dar a fost refuzat de kremlin.

„I-as spune ca se gandeasca cum putem avea aceesi fata, dar o viziune atat de diferita despre lume”, a mai spus Sobola. potrivit gandul.ro.

 

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006427 (s)