News Flash:

Fetita Ginei Pistol si a lui Smiley a implinit un an. Ce mesaj i-a transmis Smiley lui Josephine

9 Martie 2022
413 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina si Smiley

Gina Pistol si Smiley sunt foarte discreti in ceea ce priveste viata lor personala. Cei doi si-au tinut in secret relatia mult timp si la fel au procedat si atunci cand au aflat ca vor deveni parinti, insa presa i-a dat de gol. Din cand in cand, cei doi isi deschid sufletul si vorbesc despre lucruri pe care nu le stie nimeni. De data aceasta, cuplul a simtit nevoia sa impartaseasca cu fanii o imagine emotionanta cu micuta Josephine care a implinit un an.


Gina si Smiley au devenit parinti printr-un miracol, pentru ca Ginei medicii ii dadusera sanse de 0.1% sa ramana insarcinata pe cale naturala. 
Cu toate acestea, minunea s-a intamplat, iar vedeta a povestit in podcast-ul Fain si Simplu cum a fost cand a simtit ca va fi mamica si cum i-a dat vestea lui Smiley. Era intr-o perioada in care filma pentru Chefi la Cutite si petrecea mult timp pe platouri. Intr-un weekend liber, ea si Smiley au dat o fuga la munte, iar pe drum, Gina a simtit ceva ce nu i se mai intamplase niciodata:


”In masina, deschisesem geamul, simteam razele soarelui, eram atat de fericita pentru nimicul asta si simteam ca traiesc, ca imi vine sa plang, dar nu ma uitam la Andrei (n.r. Smiley) sa nu rada de mine. A doua zi ii povestesc lui Andrei, zic bai, aseara a fost ceva ciudat. Am trait ceva ciudat, n-am mai trait asta niciodata, dar am simtit ca toata sursa Universului era la mine in pantece. Parca faceam parte din tot si totul facea parte din mine”. 


Acum, minunea lor poarta numele Josephine, iar Smiley a simtit nevoia sa isi arate partea vulnerabila. „Nu stiu despre altii, dar pentru mine 9 martie nu e ziua barbatului! Josephine implineste azi 1 an! 1 an de iubire pura, 1 an de cand ne-ai facut pe mine si pe Gina Pistol parinti, 1 an de cand zambim, ne emotionam si ne bucuram in fiecare zi, 1 an de cand viata noastra e mult mai frumoasa pentru ca o privim prin ochii tai! La multi ani, Josephine!” 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006386 (s)