News Flash:

Tariceanu a vizitat Astra Vagoane Calatori Arad SA

3 Noiembrie 2016
1239 Vizualizari | 1 Comentarii
tariceanu
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in acelasi timp copresedinte al ALDE, a vizitat, miercuri, la Arad, SC Astra Vagoane Calatori SA, unde a discutat cu presedintele companiei, Valer Blidar, despre problemele cu care aceasta uzina aradeana se confrunta, principala nemultumire fiind legata de faptul ca volumul comenzilor interne primite de uzina este aproape nul. 
"Ca partid liberal, ne intereseaza modul in care putem sustine firmele cu capital romanesc, in cadrul unui program pe care l-am denumit reindustrializarea Romaniei, acesta fiind motivul principal al vizitei la Astra Vagoane Calatori", a spus intre altele Calin Popescu Tariceanu. 
Valer Blidar i-a vorbit presedintelui Senatului Romaniei atat despre proiectele aflate in derulare, cat si despre proiectele de viitor ale companiei pe care o conduce. El a spus ca spera ca volumul comenzilor venite din partea SNCFR sa creasca, mai ales ca parcul de vagoane care circula in Romania sunt vechi si uzate, fiind departe de confortul pe care ar trebui sa il asigure calatorilor. 
Impresionat de aspectul interior si exterior al unora dintre vagoanele aflate in lucru in uzina, Calin Popescu Tariceanu a spus ca, in opinia sa, daca vagoanele care circula pe caile ferate din Romania ar fi atat de confortabile, calatoria cu trenul ar fi mult mai placuta si mai sigura decat cu masina. 
Tariceanu a fost insotit de fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, copresedinte al ALDE si de fostul ministru al Educatiei, Sorin Campeanu, presedintele Consiliului National al Rectorilor. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005732 (s)