News Flash:

Noua echipa de conducere la Complexul Energetic; un fost lider sindical, director adjunct

1 Noiembrie 2016
880 Vizualizari | 0 Comentarii
Complexul Energetic Hunedoara
Complexul Energetic Hunedoara (CEH) va fi condus de o noua echipa manageriala care a fost desemnata marti in functie de catre administratorul special al CEH, Codrut Stanescu, dupa ce fostul director general al complexului, Cosmin Chiuzan, a anuntat ca nu mai doreste prelungirea mandatului pe care l-a primit in urma cu sase luni. 
Noul director general al companiei este Mihael Melczer, iar ca directori adjuncti au fost numiti Horia Giurgiu si Petre Nica, se arata intr-un comunicat de presa al CEH remis marti AGERPRES. 
Petre Nica este cunoscut ca fost presedinte al Sindicatului 'Muntele', reprezentativ la nivel CEH, el retragandu-se din functie in cursul lunii octombrie. 
'Pe fiecare dintre cei nominalizati mai sus ii recomanda o bogata experienta profesionala, competentele dobandite fiind cele care au stat la baza insarcinarii lor cu misiunea de a se implica  in realizarea proiectului de salvare a partii viabile din cadrul Societatii Complexul Energetic Hunedoara S.A., motiv pentru care beneficiaza de sustinere si incredere atat din partea administratorilor judiciar si special ai Societatii, cat si a Ministerului Energiei', se arata in comunicatul Biroului de presa al CEH. 
Noua echipa a fost prezentata marti directorilor de subunitati din cadrul companiei si va prelua conducerea executiva a CEH incepand de miercuri, 2 noiembrie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010453 (s)