News Flash:

Rectificare de buget aprobata de Consiliul Judetean Caras-Severin

2 Noiembrie 2016
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
cj caras severin1
 Consilierii judeteni din Caras-Severin au aprobat, luni, o rectificare pozitiva de buget, care include si banii pentru lucrarile de refacere a efectelor inundatiilor care au avut loc la finalul verii. 
'Unul dintre proiectele de hotarare dezbatute in sedinta Consiliului judetean se refera la rectificarea bugetului, iar ca si consecinta a acestui lucru a avut loc si rectificarea bugetelor institutiilor care sunt finantate de CJ Caras-Severin. Am rectificat pozitiv bugetul Consiliului judetean, cu suma de 491 mii lei. Este vorba de bani primiti din cote defalcate, din TVA, 54 mii lei, pentru Spitalul Judetean de Urgenta Resita si bani veniti prin Hotarare de Guvern, privind inlaturarea efectelor calamitatilor in judetul Caras-Severin, in valoare de 872 mii lei. Banii vor fi folositi potrivit solicitarilor facute de Institutia Prefectului si Consiliul Judetean Caras-Severin, respectiv, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, care a validat pagubele. Dupa finalizarea procedurilor vom trece efectiv la efectuarea lucrarilor. Vom folosi cati bani am primit', a declarat presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu. 
Mai exact, cei peste 870 mii lei sunt din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2016, pentru localitatile afectate de calamitati naturale produse de inundatii. Din acesti bani vor fi efectuate lucrari de refacere la drumuri si la poduri afectate de inundatiile inregistrate in Caras-Severin, la sfarsitul verii, a precizat presedintele Silviu Hurduzeu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004854 (s)