News Flash:

Cozi kilometrice de TIR-uri in vama Nadlac

3 Noiembrie 2016
1473 Vizualizari | 2 Comentarii
tir la vama
Cozi de TIR-uri de kilometri s-au format, in prima parte a zile de miercuri, in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota de pe autostrada A1, soferii fiind nevoiti sa astepte chiar si pana la 160 de minute pentru a intra in Ungaria. 
Situatia a fost generata de faptul ca marti 1 noiembrie, circulatia autocamioanelor mai mari de 7,5 tone a fost restrictionata de catre autoritatile din tara vecina, deoarece marti a fost Ziua Tuturor Sfintilor, sarbatoare nationala in Ungaria. 
Circulatia automarfarelor mai mari de 7,5 tone a fost reluata marti, la ora 23.00 (ora Ungariei), dar la primele ore ale zilei de miercuri, coada de autocamioane la iesirea din tara pe autostrada Arad - Nadlac masura circa 8 km, in apropierea punctului de trecere a frontierei, TIR- urile fiind parcate pe banda de urgenta. 
Pentru a evita producerea unor incidente sau aparitia blocajelor, echipaje de politie au patrulat pe autostrada si vor actiona in continuare, pana la normalizarea situatiei. 
Potrivit reprezentantilor Politiei de Frontiera, de la ora 00.00 pana la ora 12.00, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II- Csanadpalota au iesit circa 1.500 de autocamioane. 
Pentru fluidizarea traficului, Politia de Frontiera a dispus masuri de suplimentare a personalului si se lucreaza pe numarul maxim de benzi de iesire din tara. Autoritatile le recomanda soferilor sa foloseasca si alte puncte de trecere a frontierei, decat cele foarte mari, pentru a nu se crea blocaje. 
In judetul Arad, autocamioanele mai mari de 7,5 tone mai pot trece atat pe la PTF Nadlac, pe drumul national DN7, cat si pe la PTF Varsand, circulatia autoturismelor si al autocarelor nefiind afectata. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004559 (s)