News Flash:

Decizie de ultima ora luata de Primaria Timisoara

3 Noiembrie 2016
1517 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3 1
Municipalitatea timisoreana va realiza anul viitor sistemul de jocuri de apa, sunet si lumini in Parcul Botanic, deoarece locatia initiala, fixata pe Canalul Bega in apropierea Catedralei Mitropolitane, nu este potrivita, apa avand adancimea prea mica. 
''Proiectul fantanii ''muzicale'', acel sistem de spectacol de jocuri de apa, sunet si lumina, pe care voiam initial sa-l realizam pe Bega, este altfel decat aratau documentele. Cand s-au facut masuratorile efective pe canal s-a constatat ca nu putem sa realizam acea fantana pe Bega, intrucat adancimea albiei nu era de 5-6 metri, cum se spunea, ci de doar doi metri. Am decis sa alocam un alt spatiu, in Parcul Botanic'', a declarat marti presei primarul Nicolae Robu. 
Potrivit edilului, a fost aprobata tema de proiectare si se va realiza rapid studiul de fezabilitate si proiectul tehnic cu detaliile de executie, dupa care va urma licitatia pentru executie. 
''In 2017 trebuie sa avem si acest sistem extrem de spectaculos, care va atrage nu doar turistii, ci ne va bucura pe toti. Spectacole deosebite vor avea loc acolo zilnic, la o anumita ora. Dimensiunea bazinului este de 60 m/30 m si vor fi si o multime de noi efecte speciale, dincolo de cele clasice'', a completat edilul. 
Nicolae Robu propusese, la preluarea primului mandat de primar, construirea unei astfel de fantani pe faleza centrala a Canalului Bega, care sa devina unul dintre punctele de atractie ale orasului, dupa finalizarea proiectului de amenajare a malurilor si a falezelor canalului, precum si achizitionarea de vaporete. Cu exceptia fantanii muzicale, proiectele s-au realizat anul trecut, respectiv in aceasta vara. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006521 (s)