News Flash:

Reactia lui Dominic Fritz dupa ce un om a murit in plina criza Colterm, incercand sa se incalzeasca de la aragaz

29 Octombrie 2021
460 Vizualizari | 0 Comentarii
Fritz

Timisorenii stau de doua nopti in frig si nu se stie cu certitudine cand li se vor incalzi caloriferele, iar un barbat de 66 de ani a murit miercuri seara, incercand sa se incalzeasca de la flacara aragazului. Omul locuia cu fiica lui, care a ajuns la spital, la etajul 1 al unui bloc din Calea Sagului racordat la Colterm.
 
 
„Intr-adevar, este o veste absolut oribila. Eu inca nu am primit toate detaliile despre acest deces, dar bineinteles ca sunt foarte foarte miscat de acest eveniment si imi exprim toate condoleantele pentru familia indoliata. Este important ca in aceste zile, eu nu stiu inca o data ce s-a intamplat, dar e important sa respectam toate masurile de siguranta. Dar nu vreau sa ma pronunt acuma asupra acestui caz, eu nu stiu toate detaliile. Dar e absolut oribil ce s-a intamplat si trebuie sa avem caldura in Timisoara”, a declarat Dominic Fritz, la Digi24.

Va reamintim, barbatul de 66 de ani a fost gasit mort in locuinta, miercuri seara, iar fiica lui era inconstienta si a ajuns la spital cu insuficienta respiratorie si intoxicatie cu monoxid de carbon. Cei doi au pornit aragazul pentru a se incalzi, imobilul fiind racordat la Colterm, care de doua zile nu furnizeaza caldura celor 56.000 de abonati si spitalelor din oras.

Caldura este oprita de marti la Timisoara, dupa ce E.ON a „taiat” robinetul de gaz pentru Colterm, din cauza datoriilor. Primarul Timisoarei a anuntat miercuri ca s-a gasit o solutie de avarie si ca se incheie un contract cu un alt furnizor, dar pana miercuri seara acesta nu era semnat, astfel ca societatea de termoficare nu a putut reporni caldura. Joi dimineata, Dominic Fritz a revenit cu un alt anunt: s-a gasit un alt furnizor, pentru ca cel decis miercuri s-a razgandit. Aflase de miercuri seara, de la ora 18. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005984 (s)