News Flash:

Bine de știut!

STP Timișoara vrea să achițizioneze 47 de noi sisteme electronice de afișare

17 Iunie 2024
85 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto debanat ro

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) intenționează să îmbunătățească informarea călătorilor cu privire la sosirea mijloacelor de transport în stații prin achiziționarea a 47 de sisteme electronice de afișare, în valoare de 2,6 milioane de lei. Recent, au fost instalate astfel de sisteme în cinci locații din Timișoara: Piața 700 (Spitalul Militar), Piața Libertății (către Piața 700), Traian Grozăvescu (Poșta Mare), Catedrală (stația de autobuz) și Piața A. Mocioni (Sinaia – stația de tramvai). Acum, STPT dorește să generalizeze această practică și a lansat o licitație pentru achiziționarea a 47 de noi sisteme de afișaj similar, cu următoarele specificații: ecrane cu diagonala de 65 de inchi și o durată de viață estimată între minim 43.800 de ore și maxim 61.300 de ore.

Firma câștigătoare a licitației va avea responsabilitatea de a furniza dispozitivele, de tip ecran pentru exterior, de a le instala și configura, de a le pune în funcțiune și de a instrui personalul STPT pentru utilizarea acestora.

„Ecranele trebuie să aibă design industrial cu carcasă din oțel galvanizat, rezistent la apă, să fie dotat cu sticlă de protecție securizată, antireflexie. Ele trebuie să aibă posibilitatea integrării cu alte device-uri / aplicații, astfel încât să poată afișa în timp real timpul de așteptare în stațiile de transport, rute, informații de trafic, meteo etc. Ele trebuie să poată prelua datele transmise de aplicația Tranzy.ai în timp real, iar acestea să poată fie vizibile”, potrivit documentației aferente licitației de pe SEAP.

Câștigătorul licitației va dispune de doar șapte zile pentru a livra produsele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1419 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008230 (s)