News Flash:

Bine de știut!

Cinematograful Studio, aflat în centrul Timișoarei, se deschide la toamnă

17 Iunie 2024
85 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Fostul cinematograf de stat Studio, situat în centrul Timișoarei, se va deschide în toamnă, după ce vor fi finalizate lucrările de modernizare, după cum a anunțat Dominic Fritz.

„Verde la Studio. Așa arată cea mai nouă sală de cinema din oraș. După violet la Victoria și roșu la Timiș. Din toamnă încercăm noile scaune verzi la filme faine la Studio. Până atunci urmează o vară cu un super program la Cinema Victoria Timișoara și Cinema Timiș. Stați cu ochii pe ele”, a transmis primarul Timișoarei.

Cinema Studio este al treilea cinematograf reabilitat de Primăria Timișoara, după redeschiderea Cinema Victoria în septembrie 2022 și a Cinema Timiș, cel mai mare dintre cinematografele tradiționale ale orașului, în octombrie anul trecut. Construit în zona centrală a orașului în anul 1938 în stil Art Deco, Cinematograful Studio și-a încheiat activitatea în anul 2000.

După modernizare, cinematograful va păstra fațada istorică și va dispune de două săli: una cu 190 de locuri și cealaltă cu 64 de locuri. De asemenea, există un spațiu pe acoperiș cu o capacitate de 80 de locuri. Studio va funcționa ca un cinema de artă, cu o programare axată pe cele mai noi filme de autor, focusuri tematice și festivaluri de film locale și naționale. Valoarea totală a contractului se ridică la 14,2 milioane de lei, cu TVA inclus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006796 (s)