News Flash:

Atenție, timișoreni!

Un nou spațiu verde, amenajat de Primăria Timișoara pe Calea Aradului

13 Iunie 2024
103 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Primăria Timișoara a amenajat un nou spațiu verde pe terenul recuperat de pe Calea Aradului. Acest nou loc oferă timișorenilor o oportunitate pentru relaxare la umbră și extinde spațiul disponibil pentru deplasare pe această porțiune de bulevard. Administratia locală a instalat o alee cu bănci, iar miercuri dimineața au fost plantate trei platani, zece forsiția, 20 de aluni și 40 de hortensii.

„Redăm timișorenilor această parcelă de spațiu verde care până acum câteva zile a fost îngrădită și folosită de familia care locuiește acolo. E o zonă care are nevoie de zone verzi și mă bucur că, la fel ca în cazul străzii Cezar sau a malului Begăi, și acest teren recuperat va fi folosit de toți timișorenii. De fapt, aceasta este adevărata miză a recuperării patrimoniului orașului: să transformăm aceste terenuri în locuri deschise timișorenilor”, a afirmat primarul Dominic Fritz.

Primăria Timișoara a reușit să recupereze o parcelă mare de spațiu verde situată în apropierea tramei stradale de pe Calea Aradului, în urma unei acțiuni desfășurate acum două săptămâni. Terenul de la adresa Calea Aradului 63 fusese îngrădit și transformat într-o curte privată, restricționând accesul pe domeniul public. Autoritățile locale au demolat gardul și au restabilit accesul public la acest spațiu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006193 (s)