News Flash:

Primăria Timișoara în acțiune!

Peste 150 de locuri de parcare, amenajate în zona Lipovei din Timișoara

14 Iunie 2024
92 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Primăria Timișoara a creat peste 150 de locuri de parcare în zona Lipovei, după ce a demolat mai multe garaje în acea zonă. Locuitorii din Timișoara care locuiesc în zona Lipovei beneficiază acum de încă 150 de locuri de parcare. Primăria Timișoara a finalizat amenajarea acestor locuri în cadrul primei etape de transformare a spațiilor ocupate anterior de garaje în parcări.

„Este vorba de Intrarea Sunetului, unde au fost demolate 35 de garaje, care au fost înlocuite de 44 de locuri de parcare. Vă reamintim că pe strada Silistra, la intersecția cu strada Verde, după demolarea vechilor construcții au fost amenajate 32 de locuri de parcare, iar pe strada Verde pe locul fostelor garaje sunt acum 77 de locuri pentru mașini. Pe aceste spații, pe lângă locurile de parcare se amenajează și zone verzi, cu iarbă, plante perene și arbori, pentru a asigura umbră și răcoare și a reduce poluarea”, a transmis Primăria Timișoara.

Instituția intenționează să demoleze sute de garaje sau clădiri provizorii vechi, majoritatea fiind într-o stare avansată de degradare. Într-o primă fază, lucrările au început în zonele Lipovei, Aradului, Modern, Șagului și Martirilor.

„Revitalizarea respectivelor zone se va face prin amenajarea de noi spații verzi pe locul acestor garaje precum și căi de acces, trotuare și locuri de joacă pentru copii, acolo unde spațiul o permite”, a transmis Primăria Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004515 (s)