News Flash:

Faci gălăgie, ești bun de plată

Muncitori amendați în Timișoara pentru efectuarea de lucrări zgomotoase pe timp de noapte

14 Iunie 2024
82 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Patru muncitori au fost amendați în noaptea de miercuri spre joi, în Timișoara, pentru efectuarea de lucrări de construcții și deranjarea locuitorilor cu zgomotul utilajelor. Șantierul este situat pe strada Grigore T. Popa. Locuitorii din zonă au solicitat intervenția Poliției Locale în jurul orei 24:00.

„Deși inițial au încercat să păcălească echipajul sosit la fața locului, oprind utilajele, imediat cum s-au îndepărtat polițiștii locali au început să facă din nou o gălăgie infernală.

Polițiștii locali au revenit imediat și au depistat persoanele care executau lucrări în interiorul blocului în construcție folosind utilaje de finisat betoane care produceau zgomote foarte mari ce se auzeau în toată zona. Cei în cauză au fost sancționați fiecare cu sancțiuni maxime de câte 1.000 de lei, pentru că au tulburat liniștea locuitorilor pe timp de noapte”, declară Poliția Locală Timișoara.

Firmele care construiesc în locația respectivă, Noua Casa Locuințe și Panoramic Greencity, au mai fost sancționate anul acesta cu amenzi de 5.000 de lei, întrucât nu au luat măsuri de curățare a roților utilajelor care părăsesc șantierul, provocând praf, și pentru necolectarea deșeurilor provenite din construcții în containere speciale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005307 (s)