News Flash:

Atenție, timișoreni!

„Make It! Race It! Recycle It!, sâmbătă, 15 iunie, pe malul Begăi

13 Iunie 2024
104 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Timișorenii sunt invitați să participe la o nouă ediție a evenimentului „Make It! Race It! Recycle It!” pe malul Begăi, sâmbătă, 15 iunie, începând cu ora 10:30. Întâlnirea va avea loc în zona Parcului Alpinet, situat în spatele catedralei. Această întâlnire sportivă neconvențională marchează Ziua Internațională a Mediului și îi provoacă pe participanți să recupereze materiale, să le reutilizeze, să le recicleze și să protejeze mediul înconjurător. Participanții din acest an au pregătit teme variate pentru ambarcațiunile lor, cum ar fi personaje din Miami Bici care întâlnesc Village People, Aquaman luptându-se cu pirați și dinozauri, sau diavolii într-o călătorie amuzantă.

La eveniment vor fi prezenți și reprezentanți ai ADID Timiș, care vor acorda premii pentru colectarea corectă și selectivă a deșeurilor. Prima cursă va începe la ora 10:30 în zona Parcului Alpinet de pe malul Begăi. Echipajul care va parcurge distanța în cel mai scurt timp va câștiga titlul de „Cea mai rapidă ambarcațiune”. Juriul va acorda premii pentru categorii precum „Cea mai faină temă”, „Premiul de Popularitate”, „Premiul special EcoStuff” și alte 5 premii surpriză. Începând cu ora 10:30, va începe și votul online pentru premiul „People’s Choice” pe pagina de Facebook EcoStuff Romania sau pe evenimentul competiției.

După curse, fiecare echipaj își va demonta ambarcațiunea și va recupera sau va preda spre reciclare materialele reciclabile din care a fost construită aceasta.

„Gândit ca un exercițiu de educație ecologică alternativă, în care participanții învață să refolosească într-un mod care stimulează creativitatea și lucrul în echipă, proiectul te scoate puțin din zona de confort, încurajează gândirea laterală și stimulează creativitatea”, declară organizatorii.

Evenimentul cu numărul 8 organizat de EcoStuff Romania este realizat în parteneriat cu DS Smith Packaging Romania și Valeo, având sprijinul sponsorilor ZF Lifetec, Litens România, Continental România, Eps România și Forvia Hella. De asemenea, evenimentul este susținut de ADID Timiș și Retim.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004794 (s)