News Flash:

Andreea Tonciu a dat totul din casa dupa ce a plecat de la „Survivor”. „Ce ati vazut si ce vedeti pe TV este... ”

28 Ianuarie 2022
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu nu a reusit ce si-a propus in cadrul concursului „Survivor”. Competitia a fost grea, iar probele și-au pus amprenta asupra mentalului si fizicului ei. Chiar daca era dispusa sa lupte pana la final, Andreea a fost nevoita sa plece acasa. Colegii ei au fost cei care au votat-o si au propus-o pentru eliminare. Desi se astepta la asta, mai ales ca nu si-a facut prea multi prieteni, totusi, Andreea a vrut sa le comunice tuturor scuzele ei.

Unul dintre motivele pentru care colegii ei au luat aceasta decizie este faptul ca Andreea Tonciu a declarat, in nenumarate randuri ca ii este dor de fetita ei si ca isi doreste sa plece acasa. De altfel, bruneta s-a confruntat si cu mai multe probleme de sanatate de-a lungul competitiei, avand nevoie de interventia medicilor. Cu toate ca a declarat ca isi doreste sa mearga acasa, fanii vedetei au sperat pana in ultima clipa ca favorita lor nu va parasi competitia.

„A fost cea mai grea experienta pe care am avut-o pana la acest moment in viata mea. Tot ceea ce ati vazut si vedeti pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insula, de la jocurile dificile la momentele cand aveam discutii interminabile intre noi, le-am trait pe toate. Si am ramas aceeasi Andreea care nu a tacut cand a avut ceva de spus sau care a stiut sa spuna atunci cand nu a mai putut.', a adaugat ea.
Am slabit deoarece nu am avut mai nimic de mancare, stiti ca nu a fost o perioada usoara pentru Faimosi. Dar mai departe de kilogramele in minus, experienta asta m-a invatat foarte multe despre mine.'
, a mai spus bruneta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004857 (s)