News Flash:

Vlad Gherman si Oana Mosneagu nu se mai ascund. Cei doi s-au sarutat in vazul tuturor

28 Ianuarie 2022
376 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad si oana

Vlad Gherman a suferit foarte mult dupa despartirea de Cristina Ciobanasu. Cei doi au avut o poveste de dragoste desprinsa din filme si nimeni nu se astepta ca finalul lor sa nu fie unul fericit. Criss si Vlad s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Pariu cu Viata si au continuat sa formeze un cuplu si in afara serialului. Lucrurile intre ei nu mai functionau la fel de bine ca inainte, asa ca au decis ca cel mai bine pentru ei, dar si pentru cariera lor este sa puna punct.

In ultima perioada au tot aparut zvonuri legate de o posibila relatie intre Vlad Gherman si Oana Mosneagu. Ei bine, cei doi au spus ca sunt doar prieteni, insa internautii au fost sceptici, mai ales dupa ce actorul a tot fost vazut in compania colegei sale.

„Intr-adevar, petrecem foarte mult timp impreuna, de la serile de joi, in care vizionam „Adela, pentru ca #dacaejoieAdela, la weekenduri si vacante. Ne intelegem foarte bine si ne suntem aproape unii celorlalti. Cris priveste relatia noastra de prietenie cat se poate de normal. Suntem prieteni si, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toti patru, eu, Mara, Alecs si Vlad, de mai bine de jumatate de an, dupa ce fiecare a trecut printr-o despartire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul ca am trecut prin perioada aia dificila impreuna ne-a unit. Dar si cu Cris ne intelegem toti bine, radem impreuna pe set, ne mai povestim, sfatuim.”, a declarat Oana pentru Viva!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005332 (s)