News Flash:

Ce pensie are Maria Dragomiroiu. Artista s-a plans ca nu are bani, dar fanii au vazut-o distrandu-se in Miami

28 Ianuarie 2022
398 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a aparut cu cateva luni in urma la tv, acolo unde nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume. Indragita interpreta de muzica populara s-a plans de faptul ca pensia pe care o primeste este mult prea mica pentru munca pe care a depus-o de-a lungul anilor de activitate. Fanii au rezonat la inceput cu povestea ei, dar, pe parcurs, si-au dat seama ca, totusi, Maria Dragomiroiu nu o duce atat de rau.

Cunoscuta interpreta de muzica populara primeste lunar o suma considerata de multi romani ca fiind modica. Dupa mai bine de 40 de ani de munca, Maria Dragomiroiu primeste doar 1200 de lei pe luna. Chiar ea a recunoscut totul public, in cadrul emisiunii „Rai, Da Buni” de la Antena Stars.

Ce spunea Maria Dragomiroiu despre pensie: „Am 1.200 lei. Cam cum as putea sa traiesc eu? Eu, care am daruit atata bucurie oamenilor care imi asculta cantecele? Cum sa traiesc cu 1.200 de lei? Nu pot renunta la cantat, depind de el din punct de vedere financiar. Am nevoie sa traiesc, totul trece prin stomac. Nu suntem platiti ca artistii din afara care isi permit sa se retraga la un moment dat”, marturisea artista, conform spynews.ro.
Si Maria Ciobanu, privighetoarea muzicii populare, incaseaza lunar aceeasi pensie rusinoasa din partea statului roman. Colega de breasla a Mariei Dragomiroiu are totusi norocul ca nu se bazeaza doar pe acesti bani. Suma nu i-ar ajunge sa se intretina nici macar o luna.

Elena Merisoreanu, o alta artista indragita de romani, primeste o pensie mai consistenta, de 2000 de lei. Insa, in loc sa ii ia apararea public colegei de breasla, a criticat-o dur la TV pe Maria Dragomiroiu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006995 (s)