News Flash:

Stiai ca Google Images exista datorita lui Jennifer Lopez. Cu ce rochie a dat vedeta internetul peste cap

2 Martie 2022
587 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a revolutionat modul in care folosim astazi Google. Datorita ei, Google a introdus optiunea de cautat imagini. Un oficial de la Google a dezvaluit acest lucru, intr-un interviu.


J. Lo si faimoasa rochie Versace pe care a purtat-o la Premiile Grammy in 2000 au inspirat gigantul Google sa faca trecerea spre cautarea de imagini. Pana la momentul respectiv, era disponibila doar cautarea clasica. Tinuta care a innebunit internetul in urma cu 21 de ani a dus la aparitia rezultatelor tip imagine.


”La vremea respectiva, a fost cea mai populara cautare pe care am vazut-o vreodata. Dar nu aveam posibilitatea sa-i trimitem pe utilizatori catre ce voiau sa vada, adica fotografia cu Jennifer Lopez purtand acea rochie. Asa s-a nascut Google Image Search”, a declarat reprezentantul motorului de cautare. Rochia cu pricina a facut atatea valuri, incat are pagina proprie de Wikipedia!


Recent, JLo a optat pentru o pereche de pantofi semnati de Hardot, brand-ul romanesc in spatele caruia se afla doua sibience, Alina Popa si Dana Iuga. Numele brand-ului este unul foarte sugestiv: „hard dot”, adica punctul forte al femeii si, tocmai de aceea, creatiile lor vin la pachet cu un toc de 12cm. Dana Iuga a studiat designul vestimentar, dar totul a culminat cu teza ei de doctorat, „Evolutia pantofului cu toc de la Ecaterian de Medici la Christian Louboutin”. Impreuna cu prietena ei, Alina Popa, cea care se ocupa de partea de management, cele doua au reusit sa aiba lumea la picioare.

Dana Iuga a studiat designul vestimentar, dar totul a culminat cu teza ei de doctorat, „Evolutia pantofului cu toc de la Ecaterian de Medici la Christian Louboutin”. Impreuna cu prietena ei, Alina Popa, cea care se ocupa de partea de management, cele doua au reusit sa aiba lumea la picioare. 

„Pantofii ei au furat spectacolul: o pereche de pantofi negri ascutiti cu bretele cu catarama incrucisata si o caracteristica proeminenta peek-a-boo care arata o pedichiura nude”, au scris cei de la Harper's Bazaar despre aparitia lui JLo.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010190 (s)