News Flash:

Stadionul de rugby din Ronat s-a ”cosmetizat”. Spectatorii au acum o alee de acces numai a lor

12 August 2021
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
stadion rugby

 
Stadionul de rugby al Timisoarei a fost trecut printr-o operatiune de cosmetizare. Lucrarilor sunt aproape gata, ne anunta viceprimarul Cosmin Tabara, cel care are in subordine aceasta parte a administratiei.

Deocamdata, lucrarile au fost doar de reparatii, dar Tabara spera la mai mult, sa-si convinga colegii de administratie ca ar fi necesara refacerea intregii baze sportive.

”Cu pasi repezi ne apropiem de finalizarea primelor reparatii la baza de rugby. Sper ca pana la startul meciului cu Baia Mare, intregul mic santier sa fie finalizat. Pentru inceput, este bine, sper ca in viitorul apropiat sa-i conving si pe ceilalti colegi din administratie de necesitatea refacerii intregii baze sportive care sa fie una dintre cele mai frumoase din tara”, spune Tabara.

El mai subliniaza ca acum spectatorii vor beneficia de un acces mai bun in tribune, fiind realizata o alee. Va reamintim ca in urma cu cativa ani, chiar ocupantii tribunelor, fanii, au facut munca voluntara si au reparat singuri tribunele, pentru ca gradul de degradare a acestora era mare, iar administratia de atunci nu a facut nimic pentru a remedia problema.

”Asa cum spuneam, spectatorii vor avea acces decent in tribune, indiferent de vreme, fiind turnata o alee in fata tribunelor, cu acces de la intrare, au fost renovate vestiarele, dusurile, a fost zugravit intregul corp de cladire, a fost refacut spatiul tehnic pentru arbitrii, fiind cosmetizata si intrarea in incinta bazei sportive. Sigur, nu reprezinta mare lucru acum, dar erau niste reparatii de urgenta fara de care disputarea meciurilor la Timisoara era pusa sub semnul intrebarii. In viitor, voi intreprinde si alte actiuni pentru buna desfasurare a evenimentelor sportive! Mult succes acestei frumoase echipe, felicitari tuturor care sustin sportul timisorean!”, a incheiat Tabara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006164 (s)