News Flash:

Au avut loc perchezitii in Timis si Caras-Severin dupa ce mai multi suspecti si-au insusit veniturile unui ONG

11 August 2021
411 Vizualizari | 0 Comentarii
DIICOT 1

Au avut loc perchezitii miercuri dimineata, in Timis, Caras-Severin si Mehedinti intr-un dosar de evaziune fiscala si delapidare. Sunt patru suspecti ce vor ajunge la audieri. Acestia si-au insusit veniturile unei asociatii non-profit, peste un milion de lei, si nu ar fi inregistrat in evidenta contabila a unei firme incasarile de aproape patru milioane de lei.

„Din cercetari a reiesit ca, in perioada octombrie 2016 – septembrie 2019, doi barbati, reprezentanti ai unei asociatii nonprofit, ar fi retras si si-ar fi insusit 1.256.996 de lei, bani pe care i-ar fi avut in administrare si care apartineau asociatiei. Totodata, impreuna cu alti doi barbati, administratori ai unei societati comerciale, ar fi omis sa inregistreze in documentele de evidenta contabila ale societatii respective, venituri de 3.990.450 de lei, care ar fi fost realizate din prestari servicii. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este de 1.168.153 de lei”, a transmis Politia Romana.

In timpul a sapte perchezitii, au fost ridicate documente contabile si alte inscrisuri, in vederea continuarii cercetarilor si documentarii intregii activitati infractionale.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005945 (s)